Galerija

2018. godina

Gitarijada Vojvodine po prvi put se održava tri dana od 29. juna do 01.jula 2018. godine. U takmičarskom delu nakon selekcije pobedu je odneo bend Nemir, a u revijalnom delu nastupala je sjajna grupa Riblja čorba koja je sve okupljene posetioce oduševila svojim nastupom. U nedelju bina je bila rezervisana za veteranske bendove  – Trag, Usamljeni mladici, Vulkan i Stari grad, a program je završen sjajnim nastupom grupe Southlanders.

2017. godina

Gitarijadu Vojvodine Kisač 2017 obeležavaju brojne novine. Termin održavanja festivala premešta se  za kraj juna, tačnije od 30.juna do 01.jula 2017. godine. Festival i dalje okuplja sve brojnije demo bendove od kojih selekcijom samo 10 nastupa u okviru takmičarske večeri, a po oceni stručnog žirija pobednik Gitarijade Vojvodine Kisač 2017 je bend Čupavci. U revijalnom delu nastupila su velikani naše rok muzičke scene grupe Divlje jagode, Yu grupa, Ničim izazvan i Zbogom Brus Li. Festival je obogaćen dodatnim sadržajima poput Male škole roka i Rok kampa.

2016. godina

Drugu godinu održavanja za redom, Gitarijada Vojvodine Kisač je okupila značajna imena demo bendova sa prostora Srbije i okoline, a pobedu je odneo bend Harlekin. U revijalnom delu pred nekoliko hiljada okupljenih posetilaca 9. i 10. septembra 2016. godine nastupila je Crvena jabuka i grupa Kerber koja je imala sjajan nastup i tražila se pesma više.

2015. godina

Gitarijada Vojvodine Kisač je festival koji je nakon četiri decenije zatišja ponovo održan u Kisaču, 11. i 12. septembra 2015. godine. Festival je tokom prve festivalske veceri predstavio osam demo bendova od kojih je najviše umeća prema oceni stručnog žirija prikazao bend SYNC. Svakako, ono što privlači pažnju najvećeg broja posetilaca je nastup grupe Riblja čorba koji je okupio nekoliko hiljada ljubitelja rok zvuka na pomoćnom terenu FK Tatra.